Bestuursleden Sittard-Geleense Uitdaging

Freek Cuypers (Microz), Marcel van Pol (van Lansschot Bankiers), Irene Leentjes (Libra Recruitment) en Anita Janssen (BPV Accountants) vormen het bestuur van de Sittard-Geleense Uitdaging. Hieronder stellen wij hen kort aan u voor.

Freek Cuypers fungeert als voorzitter van het bestuur. Vanuit zijn positie als directeur van Microz deelt hij zijn ervaring en kennis in het bestuur van de Sittard-Geleense Uitdaging. Microz: met de M van mensen! Meer informatie op www.microz.nl

Marcel van Pol neemt in het bestuur de rol van secretaris op zich. Hij ondersteunt de Sittard-Geleense Uitdaging vanuit zijn ervaring als bestuurslid van VV Sittard. Marcel is werkzaam bij Van Lanschot Bankiers.

Onze penningmeester is Anita Janssen, in het dagelijks leven accountant bij BPV accountants en belastingadviseurs en daarmee de uitgelezen persoon voor de financiën van de stichting.

Met de deelname van Irene Leentjes, directeur van Libra Recruitment Group, kan het bestuur van de Sittard-Geleense Uitdaging rekenen op de kennis en ervaring van een echte professional in het maken van de juiste match.