Week van de eenzaamheid

LEEDJES VAN VREUGER

In het kader van de ‘Week van de eenzaamheid’ organiseren we als Sittard-Geleense Uitdaging samen met Irene Vervuurt (zangeres, zang- en sprekerscoach), InDepth media en Vivantes ouderenzorg, een gezellige meezingavond. Irene Vervuurt zingt tijdens haar show van een uur, liedjes van toen en nu.

Een prachtige activiteit waarmee we de bewoners van Vivantes op twee locaties een vrolijke en gezellige avond bezorgen om samen met familie en mantelzorgers even lekker te genieten. De optredens zullen plaats vinden op 2 locaties van Vivantes ouderenzorg. Op vrijdag 4 oktober zingt Irene op locatie Oud-Geleen aan de Peschstraat 2 in Geleen en op maandag 7 oktober bij DBC Bloemenhof, Bloemenhof 1 Lindeheuvel, Geleen. Naast dat Irene Vervuurt het inhoudelijke muzikale programma geheel belangeloos voor haar rekening neemt zorgt zij tevens voor alle geluidstechniek. Mitch van Gellekom van InDepth zal op vrijdag 4 oktober video-opnamen komen maken die achteraf door InDepth gemonteerd worden tot een mooie aftermovie om te laten zien wat voor uiteenlopende activtieiten de Sittard-Geleense Uitdaging ontplooit.

 

De Sittard Geleense Uitdaging is als stichting per 1-1-2023 gestopt.

Op zoek naar verbindende partijen in de regio die jouw stichting of vereniging verder kunnen helpen? Check dan ons online loket:

Hulpvragen van maatschappelijke organisaties kunnen online nog altijd geplaatst worden via het landelijke platform NU Vraag & aanbod: