We staan in de startblokken voor de SGU 2.0?

Soms moet je even een pas op de plaats maken om sterker als ooit te kunnen starten. Wij hebben de afgelopen maanden benut om De Sittard-Geleense Uitdaging te herorganiseren. Een nieuw team met oude bekenden staat in de startblokken voor de SGU 2.0

Ondernemers met het maatschappelijke hart op de juiste plaats, oude rotten en jonge honden, gaan samen aan de slag om clubs, verenigingen, stichtingen en andere maatschappelijke organisaties te helpen. Met kennis, kunde, materialen en mensen tegen een realistische tegenprestatie en een gezonde dosis betrokkenheid vanuit de club maar… met gesloten beurzen!

We melden ons weer snel, beloofd!

Kijk ondertussen alvast rond op deze nieuwe website. Of meld jouw vraag als Maatschappelijke Organisatie direct aan via: vraag-aanbod-aanmelden.
Ook als je als Maatschappelijk Betrokken Ondernemer een aanbod wilt doen kan dat via dezelfde link!

 

 

 

De Sittard Geleense Uitdaging is als stichting per 1-1-2023 gestopt.

Op zoek naar verbindende partijen in de regio die jouw stichting of vereniging verder kunnen helpen? Check dan ons online loket:

Hulpvragen van maatschappelijke organisaties kunnen online nog altijd geplaatst worden via het landelijke platform NU Vraag & aanbod: