Walking Dinner 2019

DE TICKETVERKOOP VOOR 2019 IS GESLOTEN!

WALKING DINNER 2019

Donderdag 7 november van 18:00 tot 22:00 uur

Je hebt de datum natuurlijk allang in je agenda staan maar nu mogen we je uitnodigen om jouw All-In ticket te bestellen. Wacht er niet te lang mee want het aantal plekken voor deze unieke avond is beperkt! Twee jaar geleden organiseerden de betrokken ondernemers achter de Sittard-Geleense Uitdaging voor het eerst hun “Walking Dinner”. Een fundraiser voor de Stichting en tegelijkertijd een fantastische netwerkavond op een unieke locatie, Buitenplaats de Vief Heringe, met heerlijk eten, drinken en een veiling met unieke stukken. Deze editie voegen we daar een stukje uniek entertainment aan toe.

Wat mag je verwachten?
Op 7 november 2019 om 18:00 uur beginnen we op toplocatie, “Buitenplaats De Vief Heringe“ aan de Molenweg 56 te Sittard, met een gezellige inloopborrel. Om 18:30 uur wordt het programma officieel geopend met een welkomstwoord waarna dagvoorzitter, chansonnier en ludieke veilingmeester, ‘Gilles Proust‘ ons op geheel eigen wijze door de avond zal loodsen. Pop in Limburg trakteert ons op ‘Barn & Belle‘, een verfrissend en talentvol duo uit onze eigen regio. Het Walking Diner met smakelijke gerechten en heerlijke drankjes, is de rode draad door de hele avond met natuurlijk volop gelegenheid tot netwerken. Tijdens de veiling gaan enkele unieke stukken onder de hamer met daaronder een speciale verrassing van Buro Pinkpop. Rond 22:00 uur sluiten we een avond af die je zeker niet had willen missen!

All-Inclusive
Deelnemen aan dit unieke evenement is mogelijk voor de all-in prijs van €47,50 per persoon maar let op het aantal tickets is beperkt!
De opbrengst van het Walking Dinner komt volledig ten goede aan Stichting de Sittard-Geleense Uitdaging zodat wij de match kunnen blijven maken tussen maatschappelijke organisaties en ondernemers!

De tickets voor jou en je gasten zijn voor deze editie niet meer beschikbaar.
We houden je via onze nieuwsbrief en social media graag op de hoogte van een toekomstige editie!

Bedankt voor je betrokkenheid!

Met uitdagende groet,
Namens de Sittard-Geleense Uitdaging
& haar kern partners

Walking Dinner 2019 wordt mede mogelijk gemaakt door:


De Sittard Geleense Uitdaging is als stichting per 1-1-2023 gestopt.

Op zoek naar verbindende partijen in de regio die jouw stichting of vereniging verder kunnen helpen? Check dan ons online loket:

Hulpvragen van maatschappelijke organisaties kunnen online nog altijd geplaatst worden via het landelijke platform NU Vraag & aanbod: