VV Sittard

Vraag of uitdaging als Non-Profit organisatie

V.V.Sittard plant al langere tijd een grote verbouwing van het clubhuis/kantine. Er is geld gereserveerd voor de aanschaf en plaatsing van glazen schuifpuien en een nieuwe ingang.
Hiervoor liggen ook al offertes (en die zijn haalbaar). Er is nog geen committent gegeven. De club is niet in staat om de huidige gevels open te breken en bouwkundig klaar te maken voor het plaatsen van de puien. Budgettair past het tot op heden niet om dit door een aannemer te laten doen. Hoewel de club inmiddels bijna 600 leden heft, ontbreekt het aan goede contacten met aannemers , bouwbedrijven die tegen verenigingsprijs kunnen uitvoeren, dan wel via een barter-overeenkomst.

V.V.Sittard is bereid om een langdurig uitgebreid sponsorpakket aan te bieden. Dit is uiteraard maatwerk. De exposure is uiteraard zeer groot omdat de bedrijfsnaam een op een gekoppeld is aan iets (tastbaars) waar 600 leden wekelijks heel veel plezier van hebben

www.vvsittard.nl

De Sittard Geleense Uitdaging is als stichting per 1-1-2023 gestopt.

Op zoek naar verbindende partijen in de regio die jouw stichting of vereniging verder kunnen helpen? Check dan ons online loket:

Hulpvragen van maatschappelijke organisaties kunnen online nog altijd geplaatst worden via het landelijke platform NU Vraag & aanbod: