Oranjevereniging Geleen

Vraag of uitdaging als non-profit organisatie

Dit jaar is heel Nederland 75 jaar bevrijd. Wij als Oranjevereniging Geleen zouden deze bijzondere gelegenheid graag aanpakken om nu eindelijk eens een bevrijdingsfestival te organiseren. Dit hebben wij reeds meerdere malen geprobeerd, echter kregen we weinig tot geen medewerking hierin van gemeente of andere organisaties. Dit jaar dus weer een nieuwe poging, we hebben vanuit de gemeente Sittard-Geleen een klein subsidie bedrag gekregen en van Chemelot een klein sponsor bedrag. Tevens willen wij een educatief programma naar jeugd en overige bewoners kunnen presenteren omtrent 75 jaar bevrijding. Overleg met de horeca rondom de Markt in Geleen heeft reeds plaatsgevonden en zij staan hier heel positief tegenover maar ook zij hebben weinig budget.

Wij zouden graag meer expertise hierin willen krijgen, wij zoeken nog een mooi groot podium met verlichting en geluid erbij en natuurlijk de nodige handjes om een en ander goed te kunnen laten verlopen.
Wat zou het toch mooi zijn om Geleen, met name het centrum, weer mooi op de kaart te zetten met een goed georganiseerd bevrijdingsfestival.

Reclame op onze website / facebook pagina kunnen wij bieden als tegenprestatie.

www.oranjevereniging-geleen.nl

De Sittard Geleense Uitdaging is als stichting per 1-1-2023 gestopt.

Op zoek naar verbindende partijen in de regio die jouw stichting of vereniging verder kunnen helpen? Check dan ons online loket:

Hulpvragen van maatschappelijke organisaties kunnen online nog altijd geplaatst worden via het landelijke platform NU Vraag & aanbod: