De Coronacrisis raakt ook onze Maatschappelijke Organisaties!

In deze bijzondere tijden spelen er andere behoeften dan de vragen die we normaal gesproken mogen ontvangen. Daarom doen we in nauwe samenwerking met de leden van Gemeenteraad Sittard-Geleen en onze ondernemende partners, een spoedinventarisatie van beschikbare noodsteun, regelingen en andere ondersteuningen zowel landelijk als in onze eigen regio, via dit online formulier.  Het is belangrijk dat we beschikken over accurate en actuele informatie om onze rol als verbindend loket goed te kunnen vervullen. De nood is hoog dus we hebben geen tijd te verliezen en daarom hebben we ieders hulp heel hard nodig!

 

Ken jij of ben je van een organisatie die op welke manier dan ook ondersteuning
biedt aan Non-profitorganisaties in geval van nood te gevolge van de Coronacrisis ?

Laat ons dan hieronder weten van welke regelingen, noodsteun en andere ondersteuningen je op de hoogte bent. Wij zullen deze informatie ontsluiten op de website. Hoe meer we weten hoe beter we de getroffen Non-profitorganisaties kunnen helpen. Dankjewel voor je hulp en je betrokkenheid!

Voor de reguliere en niet direct aan Corona gerelateerde vragen en aanbiedingen blijft ons ‘gewone’ online prikbord natuurlijk ook gewoon geopend!


Onderstaande informatie m.b.t. ondersteuning aan Maatschappelijke Organisatie wil ik delen:

  • Vul hier een titel in die jouw informatie of aanbod het beste omschrijft.
  • Beschrijf hier duidelijk waar de ondersteuning of het aanbod betrekking op heeft, waar deze uit bestaat, voor wie het bedoeld is en hoe Non-profitorganisaties hier gebruik van kunnen maken.
  • Namens welke organisatie of bedrijf doe je deze aanmelding of geef hier de naam op van de organisatie die de ondersteuning waarover je ons informeert aan biedt of uit voert.
  • Hier kun je het logo van jouw bedrijf of van de betreffende organisatie uploaden. Geen logo beschikbaar dan kun je hier ook een passende foto plaatsen.
    Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, Max. bestandsgrootte: 5 MB.
  • Geef ons zo compleet als mogelijk de contactgegevens (adres, telefoon, e-mail, contactpersoon) door zodat Maatschappelijke Organisaties effectief contact kunnen opnemen met hun hulpvraag. Denk daarbij ook aan website links naar de juiste informatie en bijvoorbeeld voorwaarden of aanmeldinstructies.
  • Op welk e-mailadres kan de uitdaging indien nodig contact met je opnemen? Tevens ontvang je een bevestiging van deze aanmelding op dit e-mailadres.
  • Op welk telefoonnummer mogen we indien nodig contact met je opnemen?
  • Uw gegevens worden met zorg behandeld. Lees hierover alles in ons privacystatement.

 

Pin It on Pinterest

Share This