MIK-PIWgroep

Aanbod als Maatschappelijk Verbonden Ondernemer

Onze medewerkers van de organisatie signaleren, ondersteunen en verbinden vanuit hun eigen expertise. Vanuit aandacht en toewijding brengen zij in samenwerking met partners een beweging op gang vanuit een preventieve insteek. De ingezette beweging is gericht op het vergroten van de kanskracht van kinderen, ouders/verzorgers en wijkbewoners. Kanskracht is de mate waarin mensen regie over of grip op hun leven hebben en in staat zijn kansen te benutten. Het leidt tot zelfvertrouwen, vertrouwen in de toekomst en voegt perspectief toe. Het geeft mensen kracht om mee te kunnen doen in de samenleving. Preventie en een rijke ontwikkelomgeving bevorderen kanskracht.

Wij zetten proactief in op het bouwen, versterken en verbinden van netwerken. Door het verbinden van kinderopvang en sociaal werk en door nauw samen te werken met diverse partners.

www.mik-piwgroep.nl

De Sittard Geleense Uitdaging is als stichting per 1-1-2023 gestopt.

Op zoek naar verbindende partijen in de regio die jouw stichting of vereniging verder kunnen helpen? Check dan ons online loket:

Hulpvragen van maatschappelijke organisaties kunnen online nog altijd geplaatst worden via het landelijke platform NU Vraag & aanbod: