Vrijwilligerscentrale Westelijke Mijnstreek


Vrijwilligerscentrale-WM ondersteunt en adviseert vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties en helpt bij het versterken van de lokale samenleving in de Westelijke Mijnstreek.
 

Telnr algemeen: 046-4575700
: Website: Vrijwilligerscentrale Westelijke Mijnstreek

 
 

Notities

Vrijwilligerscentrale-WM ondersteunt en adviseert vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties en helpt bij  het versterken van de lokale samenleving in de Westelijke Mijnstreek.

Dit is dé digitale, sociale marktplaats die vrijwilligerswerk toegankelijk maakt voor iedereen die iets wil betekenen voor de bewoners van de Westelijke Mijnstreek, bijvoorbeeld op het gebied van mantelzorgondersteuning, beweging, dementie en eenzaamheidsbestrijding. Tevens is dit dé marktplaats waarop vrijwilligers, vrijwilligersorganisaties en ondernemers elkaar vinden voor vrijwilligerswerk, middelen, netwerken, sponsoring en kennis. Hulpvragers kunnen gemakkelijk een advertentie plaatsen en vrijwilligers kunnen snel reageren en aan de slag met vrijwilligerswerk

De Sittard Geleense Uitdaging is als stichting per 1-1-2023 gestopt.

Op zoek naar verbindende partijen in de regio die jouw stichting of vereniging verder kunnen helpen? Check dan ons online loket:

Hulpvragen van maatschappelijke organisaties kunnen online nog altijd geplaatst worden via het landelijke platform NU Vraag & aanbod: