Huis voor de kunsten


Het Huis voor de kunsten is een provinciale steunorganisatie op het gebied van kunst en cultuur.
 

Telnr algemeen: 0475 399 299
: Website: Huis voor de Kunsten

 
 

Notities

Wij helpen cultureel Limburg succesvol te zijn door een wezenlijke bijdrage te leveren in kennis, netwerk en ontwikkeling.

Het Huis voor de Kunsten Limburg zet zich in voor een succesvol cultureel Limburg. Dat doen wij als onafhankelijke én verbindende spin in het culturele web. Hieronder vind je onze belangrijkste samenwerkingspartners. De focus van ons netwerk ligt vanzelfsprekend op Limburg, maar ook landelijke en euregionale contacten zijn onmisbaar in ons werk.

Een deel van onderstaande organisaties zijn provinciaal werkende vrijwilligersorganisaties die wij vanuit onze steunfunctie voor de Limburgse cultuursector adviseren en ondersteunen op het gebied van met name beleid, organisatie en communicatie. Deze organisaties maken ook deel uit van onze Gebruikersraad. Een ander deel bestaat uit professionele organisaties waarmee wij in allerlei projecten, initiatieven en overlegorganen werken aan een krachtige culturele infrastructuur.

De Sittard Geleense Uitdaging is als stichting per 1-1-2023 gestopt.

Op zoek naar verbindende partijen in de regio die jouw stichting of vereniging verder kunnen helpen? Check dan ons online loket:

Hulpvragen van maatschappelijke organisaties kunnen online nog altijd geplaatst worden via het landelijke platform NU Vraag & aanbod: