Kosteloos advies en ondersteuning voor aanbieders van cultuur, sport en onderwijs
 
Contact: Judith van Veen
Telnr contactpersoon: 06-22052913
Telnr algemeen: 046-4757261
Website: Ecsplore.nl
 
 

Notities

Kosteloze ondersteuning en advies voor verenigingen en stichtingen op het gebied van sport, onderwijs en cultuur.

Stichting Ecsplore – onderdeel van MIK & PIW Groep – werkt sinds 2009 in de Westelijke Mijnstreek aan het sportieve en culturele klimaat en levert daarmee een bijdrage aan een gezonde en actieve leefstijl, sociale ontwikkeling, cognitieve groei en talentontwikkeling van de doelgroepen.

Op dit moment wordt er door sportverenigingen hard gewerkt om de maatschappelijke en sportieve ambities zo snel als mogelijk weer op te kunnen pakken. Voor vragen en ondersteuning kunnen sportverenigingen terecht bij team verenigingsondersteuning van Ecsplore. Ondersteuning kan worden geboden op corona-gerelateerde vragen alsook op algemene verenigingsvraagstukken zoals het werken aan vrijwilligersbeleid, een herijking van de toekomstvisie, een technisch- of pedagogisch beleidsplan of het ontwikkelen van nieuw aanbod. Daarnaast worden verenigingen met regelmaat geïnformeerd over ontwikkelingen middels de website en de verenigingsnieuwsbrief.  Sportverenigingen kunnen terecht bij Judith van Veen via e-mail of haar rechtstreekse telefoonnummer: 06-22052913.

De Sittard Geleense Uitdaging is als stichting per 1-1-2023 gestopt.

Op zoek naar verbindende partijen in de regio die jouw stichting of vereniging verder kunnen helpen? Check dan ons online loket:

Hulpvragen van maatschappelijke organisaties kunnen online nog altijd geplaatst worden via het landelijke platform NU Vraag & aanbod: