Eerste editie van de Droommachine

De “Beursvloer van de Sittard Geleense uitdaging” van april 2017 was een groot succes en er komt weer een nieuwe editie, maar deze editie wordt anders, interactiever, persoonlijker en iedereen in de actie.

De Sittard Geleense Uitdaging presenteert in samenwerking met Plek C “de Droommachine”. De naam zegt het al, we gaan samen werken aan dromen en wensen, niet alleen van de maatschappelijke organisaties of verenigingen, maar ook gaan we de bijzondere vrijwilligers in het zonnetje zetten. In deze uitnodiging lees je alles terug wat je als maatschappelijke organisatie of vereniging moet weten én moet doen om te mogen deelnemen.

Ik wil graag deelnemen aan de “Droommachine”, wat moet ik doen?

Het allerbelangrijkste is dat jullie de verwachting van “ik kom iets halen / er worden zaken voor ons geregeld” veranderen in “wij gaan actief deelnemen en komen ook zelf in actie”. Als dit jullie aanspreekt dan ben je klaar om 2 wensen in te sturen.

Lees meer >>

De Sittard Geleense Uitdaging is als stichting per 1-1-2023 gestopt.

Op zoek naar verbindende partijen in de regio die jouw stichting of vereniging verder kunnen helpen? Check dan ons online loket:

Hulpvragen van maatschappelijke organisaties kunnen online nog altijd geplaatst worden via het landelijke platform NU Vraag & aanbod: