Cadeautjes voor Speelgoedbank de Grabbelton

Speelgoedbank de Grabbelton was op zoek naar cadeautjes voor jongens in de leeftijd 12-15 jaar. Deze bleken lastiger vindbaar dan gedacht en daarom schakelden zij de hulp in van de Sittard-Geleense Uitdaging.

Vanuit de matchgroep hebben Bedrijvenparken Sittard-Geleen, in samenwerking met VV Sittard en Vrienden in Ondernemen een ‘grabbelton actie’ opgezet. Leden van konden afgelopen weken cadeautjes doneren in een grabbelton die in de kantine stond. De grabbelton zat uiteindelijk vol met stoere cadeaus als wave boards, dart board, damborden, petten, rugzakken, schoolspullen en zelfs een selfie stick!

Daarnaast is er vanuit DOOR Communicatie en Vorm marketing en communicatie advies aangeboden, waardoor de Speelgoedbank zichzelf nog beter op de kaart kan zetten in Sittard-Geleen.

Een match die door alle partijen met heel veel plezier is gemaakt! img_1189

 

 

 

De Sittard Geleense Uitdaging is als stichting per 1-1-2023 gestopt.

Op zoek naar verbindende partijen in de regio die jouw stichting of vereniging verder kunnen helpen? Check dan ons online loket:

Hulpvragen van maatschappelijke organisaties kunnen online nog altijd geplaatst worden via het landelijke platform NU Vraag & aanbod: