Beursvloer 2021, super resultaat!

Na uitstel van de oorspronkelijk al in 2020 geplande Maatschappelijke Beursvloer door de maatregelen tegen het Coronavirus, vond het evenement plaats op 21 oktober in het Clubhuis van VV Sittard. Maatschappelijke Organisaties en betrokken lokale ondernemers handelden met gesloten beurzen. Op het resultaat dat we samen realiseerden, mogen we trots zijn!

De gemaakte matches vertegenwoordigen een economische waarde van maar liefst €106.200!

Met dank aan VV Sittard voor de gastvrijheid, Beursmeester Paul Kooij, Wethouders Leon Geilen, Pieter Meekels, Metis Notarissen en aan alle partners, andere betrokkenen en aanwezigen voor hun inzet om onze leefomgeving weer wat mooier te maken!

Wil jij zelf je maatschappelijke steentje bijdragen als ondernemer of heb je een uitdaging voor jouw stichting, club, burgerinitiatief of vereniging? Neem dan contact met ons op via: info@sittardgeleenseuitdaging.nl !

De Sittard Geleense Uitdaging is als stichting per 1-1-2023 gestopt.

Op zoek naar verbindende partijen in de regio die jouw stichting of vereniging verder kunnen helpen? Check dan ons online loket:

Hulpvragen van maatschappelijke organisaties kunnen online nog altijd geplaatst worden via het landelijke platform NU Vraag & aanbod: