Scouting St. Salvius

Vraag of uitdaging als non-profit organisatie

Voor de verbouwing van ons nieuwe gebouw zijn wij op zoek naar onder andere:
– Bouwmateriaal (hout, gipsplaten, bakstenen, etc.)
– Verf
– Zand/cement//grond/grondverzetmaterieel
– Gereedschap
– Mankracht (loodgieters, electriciens, metselaars, timmermannen, etc.)
– Zaken die gehuurd moeten worden voor verbouwing (containers, dixis, steigers, etc.)
– Overkapping
– Zeecontainers
– Alle overige zaken die nuttig/handig/etc. zijn bij onze verbouwing

Als tegenprestatie kunnen we zaken organiseren als onder andere:
– Kindermiddag voor werknemers
– Reclameborden op terrein plaatsen

www.scoutingstsalvius.nl

Stichting THC De Brug

Vraag of uitdaging als non-profit organisatie

Als non profit organisatie is De Brug momenteel op zoek naar een gepaste tijdelijk locatie. Wellicht dat daarin tips of ideeën aangereikt kunnen worden.
Daarnaast zoeken wij nog altijd vrijwilligers voor een paar uur per week. In het kader van het maatschappelijk verantwoord ondernemen zou je hierin ook iets voor elkaar kunnen betekenen.

Graag zijn we van de partij om over het een en ander van gedachten te wisselen en om te bekijken wat de mogelijkheden kunnen zijn. Tegenprestatie in overleg te bepalen.

www.thcdebrug.nl

Oranjevereniging Geleen

Vraag of uitdaging als non-profit organisatie

Dit jaar is heel Nederland 75 jaar bevrijd. Wij als Oranjevereniging Geleen zouden deze bijzondere gelegenheid graag aanpakken om nu eindelijk eens een bevrijdingsfestival te organiseren. Dit hebben wij reeds meerdere malen geprobeerd, echter kregen we weinig tot geen medewerking hierin van gemeente of andere organisaties. Dit jaar dus weer een nieuwe poging, we hebben vanuit de gemeente Sittard-Geleen een klein subsidie bedrag gekregen en van Chemelot een klein sponsor bedrag. Tevens willen wij een educatief programma naar jeugd en overige bewoners kunnen presenteren omtrent 75 jaar bevrijding. Overleg met de horeca rondom de Markt in Geleen heeft reeds plaatsgevonden en zij staan hier heel positief tegenover maar ook zij hebben weinig budget.

Wij zouden graag meer expertise hierin willen krijgen, wij zoeken nog een mooi groot podium met verlichting en geluid erbij en natuurlijk de nodige handjes om een en ander goed te kunnen laten verlopen.
Wat zou het toch mooi zijn om Geleen, met name het centrum, weer mooi op de kaart te zetten met een goed georganiseerd bevrijdingsfestival.

Reclame op onze website / facebook pagina kunnen wij bieden als tegenprestatie.

www.oranjevereniging-geleen.nl

Maquette du cirque

Vraag of uitdaging als non-profit organisatie

Wij zijn met een groepje modelbouwers die samen een grote internationale modelcircus en circus diorama show houden in het weekend van 18 en 19 april 2020 in Geleen. Tevens wordt er een gooi gedaan voor vermelding in het Guiness Book of Records met de grootste Europese model circus en diorama show. De precieze locatie wordt nog bekend gemaakt.

Wij zijn naarstig op zoek naar mensen die de handjes uit de mouwen willen steken in de voorbereiding of tijdens het evenement. Daarnaast zijn we ook op zoek naar ondernemers die ons evenement op een andere manier willen ondersteunen, bijvoorbeeld als sponsor.

https://www.facebook.com/TheWorldofMiniatureCircus/

Fanfare St. Caecilia Broeksittard

Vraag of uitdaging als non-profit organisatie

We hebben als fanfare verschillende verzoeken waar men ons misschien mee kan helpen:

1. Als fanfare zijn we op zoek naar locaties voor waar we onze muzieklessen kunnen geven in de omgeving Sittard / Sittard-oost
2. We zijn altijd opzoek naar bijzondere locaties voor onze concerten. Met een plek voor een orkest van 50 personen en minimaal 100 zitplaatsen met liefst een geluidinstallatie en projector.
3. Voor ons nieuwe vaandel zoeken we nog iemand dit het houtwerk kan draaien
4. Een custom-made nieuwe “bok” voor onze dirigent

Als tegenprestatie zouden we bijvoorbeeld een serenade of concert kunnen geven met Fanfare, Jeugdfanfare en/of Drumband.

www.fanfarestcaecilia.nl

VV Sittard

Vraag of uitdaging als non-profit organisatie

Vv Sittard heeft recent Walking Football opgestart. Dit is voetbal voor 60 plussers. Het is lopend voetbal. We hebben een groep van ongeveer 10 personen die dit doet bij ons op de club. Echter we zouden graag meer 60 plussers bereiken via bv reclame-campagne. In ieder geval moet hier in Sittard meer aandacht aan worden gegeven. Graag zouden we hier hulp bij ontvangen.

www.vvsittard.nl

Handbalvereniging Vlug&Lenig

Vraag of uitdaging als Non-Profit organisatie

Wij willen graag een gedeelte van de kantine in Glanerbrook inrichten voor V&L. Met name zijn we hier op zoek naar mensen/materialen welke een mooie coating kunnen aanbrengen op de vloer en de zithoek voor de jeugd kunnen aftimmeren met hout.

Als tegenprestatie kunnen wij een handbalclinic verzorgen of een beachhandbal instructie geven voor uw bedrijf .

Www. Wijzijnvenl.nl

Stichting Petje af Zuid-Limburg

Vraag of uitdaging als Non-Profit organisatie

Ik ben op zoek naar coaches (vrijwilligersvergoeding) en gastdocenten.

Wat doet Petje af?

Petje af weekendschool vindt het belangrijk dat ieder kind op zoek kan gaan naar zijn of haar eigen talenten en mogelijkheden. Petje af wil bouwen aan het zelfvertrouwen van kinderen en een bijdrage leveren aan een positiever zelfbeeld. De kinderen leren verantwoording te nemen voor hun eigen leven om zodoende (in de toekomst) actief bij te dragen aan de maatschappij. Op de locaties in Sweikhuizen, Heerlen en 27 oktober ook in Maastricht ontvangt Petje af gedurende 28 zondagen per jaar, verdeeld over zeven blokken maximaal 18 nieuwsgierige kinderen in de leeftijd van 10 tot en met 14 jaar. Per blok staat een vrijwillige gastdocent centraal die de kinderen vol enthousiasme kennis laat maken met zijn/haar beroep. Zo kan er een blok gaan over ‘Muziek’ of ‘Timmerman’.Voor de kinderen gaat elke keer een wereld open als ze een kijkje mogen nemen in het beroepsleven van de gastdocent. Ook worden de werkplekken van de gastdocenten bezocht en maken de kinderen een presentatie door middel van een vlog, een powerpoint of een toneelstuk. Verder gaat Petje af met de kinderen naar musea, toneelvoorstellingen en nog veel meer! Petje af reist dan samen met de kinderen met het openbaar vervoer. En het allerleukste is dat de kinderen helemaal niks hoeven te betalen.

Petje af is meer!
In samenwerking met Limburg Cycling, Veilig Verkeer Nederland en stichting Wielerbaan Geleen geven wij ook fietsvaardigheid les op basisscholen.

Tegenprestatie is nader in overleg te bepalen.

www.petjeaf.nl/zuid-limburg

VV Sittard

Vraag of uitdaging als Non-Profit organisatie

V.V.Sittard plant al langere tijd een grote verbouwing van het clubhuis/kantine. Er is geld gereserveerd voor de aanschaf en plaatsing van glazen schuifpuien en een nieuwe ingang.
Hiervoor liggen ook al offertes (en die zijn haalbaar). Er is nog geen committent gegeven. De club is niet in staat om de huidige gevels open te breken en bouwkundig klaar te maken voor het plaatsen van de puien. Budgettair past het tot op heden niet om dit door een aannemer te laten doen. Hoewel de club inmiddels bijna 600 leden heft, ontbreekt het aan goede contacten met aannemers , bouwbedrijven die tegen verenigingsprijs kunnen uitvoeren, dan wel via een barter-overeenkomst.

V.V.Sittard is bereid om een langdurig uitgebreid sponsorpakket aan te bieden. Dit is uiteraard maatwerk. De exposure is uiteraard zeer groot omdat de bedrijfsnaam een op een gekoppeld is aan iets (tastbaars) waar 600 leden wekelijks heel veel plezier van hebben

www.vvsittard.nl

Stichting The E-team

Vraag of uitdaging als Non-Profit organisatie

Wij lopen, net als vele andere kleinere organisaties, tegen het probleem aan dat er altijd te weinig hulp is wat betreft vrijwilligers. Wellicht is er een mogelijkheid om samen met andere organisaties een soort van uitwisselingsproject te doen? Om elkaar hiermee te helpen onder begeleiding van een professional…

Tegenprestatie is nader te bepalen.

www.kerstmarktelzasplein.nl

Wijkraad Born west

Vraag of uitdaging als Non-Profit organisatie

De wijkraad wil bezien of het mogelijk is in de wijk samen met de bewoners energie op te wekken en/of in te kopen/verkopen. Deskundig advies en ondersteuning vanuit het bedrijfsleven is hierbij gewenst

Tegenprestatie in overleg te bepalen.

frankarets.nl

Aanbod als Maatschappelijk Verbonden Ondernemer

Ik ben een verbinder met en binnen het publieke domein, specifiek gemeenten. Gemeentelijke organisaties hebben voor mij geen geheimen. Ik ken de processen, procedures, mandaten, budgetten, bevoegdheden, etc. Ik kan dus helpen met vragen en verzoeken aan gemeenten. Ook kan ik maatschappelijke organisaties helpen bij het formuleren van hun ambities, visie, beleid, toekomstvisie, etc.

Tegenprestatie in overleg te bepalen.

www.frankarets.nl

Debbie Hellenbrand

Aanbod als Maatschappelijk Verbonden Ondernemer

Ik bied cliëntondersteuning en adviezen aan op het gebied van de Ehlers Danlos syndromen wanneer dit speelt binnen een club, vereniging of andere maatschappelijke organisatie. Ook spreek ik professioneel over de dingen die daaronder vallen, van mindervaliditeit tot aan gezondheidszorg en van alles meer.

Tegenprestatie in overleg te bepalen.

www.debbiehellenbrand.com

2MKB.nl

Aanbod als Maatschappelijk Verbonden Ondernemer

2MKB.nl wil graag een non-profit organisatie helpen met het opzetten en inrichten van een ‘plug & play’ nieuwsbrief-systeem waarmee de organisatie gemakkelijk en snel kan communiceren richting leden, sponsoren of andere doelgroepen. Eén of meerdere personen binnen de organisatie krijgen instructies hoe nieuwsbrieven gemaakt en verstuurd kunnen worden. De economische waarde van een dergelijke opdracht varieert tussen de 750 en 1250 euro.

In ruil hiervoor vraagt 2MKB om een vaste ‘powered by’ vermelding in de footer van de e-mails die verstuurd gaan worden en om een goed geschreven verslag met foto’s (bijvoorbeeld van de instructiesessie). Tot op de Beursvloer!

https://2mkb.nl

BPV accountants en belastingadviseurs

Aanbod als Maatschappelijk Verbonden Ondernemer

In een eerste gratis gesprek van maximaal 2 uur kunnen wij een soort risico analyse maken waarin we toetsen of bestaande stichtingen / verenigingen om dit moment wel voldoen aan alle wettelijke / fiscale verplichtingen. We willen daartoe vouchers uitreiken.

De tegenprestatie zou dan kunnen zijn naamsvermelding bij een event c.q.een column in een uiting die door de betreffende maatschappelijke organisatie wordt gedaan.

http://www.bpvnl.com/

Wonna.nl

Aanbod als Maatschappelijk Verbonden Ondernemer

Wij helpen graag een non-profit organisatie met het opzetten van een evenement. Denk daarbij aan zaken als bijvoorbeeld programmering (live-muziek), organisatie, podia, techniek, promotie en online ticketverkoop. Tegenprestatie in overleg te bepalen maar denk daarbij aan bijvoorbeeld hulp bij het promoten, opbouwen en/of afbreken bij een evenement in de regio.

www.wonna.nl

Pin It on Pinterest

Share This