Sittard-Geleense Beursvloer, uitgesteld!

Vanwege de zorgwekkende situatie met het Corona-virus en de verspreidingsbeperkende maatregelen, wordt de Beursvloer uitgesteld tot een nader te bepalen datum. We melden ons zodra we je concrete informatie kunnen geven. Aanmeldingen voor deelname zijn ondertussen gewoon welkom!

De Beursvloer wordt in elk geval gehouden in de grote zaal van Landgoed Kasteel Limbricht. Het programma begint om 15:30 uur en duurt tot 19:00 uur.

Heb je als Maatschappelijke Organisatie een vraag of uitdaging? Of wil je als Ondernemer een aanbod doen om jouw maatschappelijk steentje bij te dragen? Meld je dan hieronder aan!

 • Geef hier aan of je een vraag aanmeldt als maatschappelijke organisatie
  of dat je een aanbod doet als betrokken ondernemer om lokale non-profit organisaties te helpen
  met gesloten beurzen tijdens de Sittard-Geleense Beursvloer.
 • Heb je een vraag? Omschrijf dan ook meteen wat jouw organisatie als tegenprestatie kan aanbieden!
  Doe je een aanbod om non-profits met gesloten beurs te helpen? Laat dan ook meteen weten wat je van een Maatschappelijke Organisatie als tegenprestatie verwacht.
 • Als we je aanmelding hebben ontvangen voor de Sittard-Geleense Beursvloer zullen we je binnen enkele weken alle informatie toesturen.

  Houd er in elk geval rekening mee dat je op donderdag 2 april van 15:30 tot 19:00 uur verwacht wordt op 'de Beursvloer' in de grote zaal van Landgoed Kasteel Limbricht.
 • Uw gegevens worden met zorg behandeld. Lees hierover alles in ons privacystatement.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Pin It on Pinterest

Share This