Stevig hang en sluitwerk – Werkgroep Schwienswei

Werkgroep Schwienswei is dringend op zoek naar hulp bij het realiseren van stevig en degelijk hang en sluitwerk. Voor de vierde keer is de unit van de werkgroep opengebroken nadat men de sloten van het hekwerk om de unit heeft geforceerd.

Naast de vraag voor hang en sluitwerk is er nog een tweede vraag (ook te vinden op dit prikbord van vraag en aanbod) welke een kleine installatie betreft met zonnepanelen en (sensor)verlichting om het terrein ‘s-nachts van licht te voorzien. Een installatie waarmee ook bijvoorbeeld een koffieapparaat kan worden gebruikt dat zou een grote pré zijn.

Als tegenprestatie voor wie deze uitdaging aan wil gaan, verzorgt Werkgroep Schwienshei in overleg, graag een groepsrondleiding / excursie in het natuurgebied en op de imkerij.

De Sittard Geleense Uitdaging is als stichting per 1-1-2023 gestopt.

Op zoek naar verbindende partijen in de regio die jouw stichting of vereniging verder kunnen helpen? Check dan ons online loket:

Hulpvragen van maatschappelijke organisaties kunnen online nog altijd geplaatst worden via het landelijke platform NU Vraag & aanbod: