Talent in paalsport zoekt oefenruimte

Fenna is 16 jaar en is een talent in paalsport. Afgelopen jaar is heeft ze zich geplaatst voor het Wereldkampioenschap in Montreal. Daar is ze uiteindelijk op de 5e plaats geëindigd met een heel hoog punten aantal. Haar act daar: https://www.youtube.com/watch?v=w7gabcJvVQM Hierdoor staat ze vanuit het niets hoog op de wereldranglijst. Ze wordt getraind door de wereldkampioen Dineke Minten, dit jaar gaan de wedstrijden door Corona helaas niet door, maar ze trainen door voor komend jaar, en daar heeft ze natuurlijk een oefenruimte voor nodig!

De oefenruimte die Fenna zoekt moet 4 meter hoog zijn en liefst qua afmeting 7 x 5 meter (de 2 palen van 3,93 lang, heeft ze zelf tot haar beschikking)
In Sittard en omgeving zou optimaal zijn zodat ze op haar fiets kan gaan wanneer ze kan en wil, want in combinatie met school heeft ze een pittig tijdschema. Wij zijn op zoek naar een ondernemer/ bedrijf wat een jong talent een warm hart toedraagt in haar redelijk onbekende sport. Door een ruimte ter beschikking te stellen waar ze haar studio in kan maken. ( tegen een schappelijke huur wat privé te doen is).

Een tegenprestatie is in overleg te bepalen binnen onze mogelijkheden.

 

 

De Sittard Geleense Uitdaging is als stichting per 1-1-2023 gestopt.

Op zoek naar verbindende partijen in de regio die jouw stichting of vereniging verder kunnen helpen? Check dan ons online loket:

Hulpvragen van maatschappelijke organisaties kunnen online nog altijd geplaatst worden via het landelijke platform NU Vraag & aanbod: