Een eigen handbike, een droom waar maken!

Hallo, mijn naam is Albrecht Ribbers.
Sinds enkele maanden ben ik na intensieve revalidatie gebonden aan een actieve hand rolstoel. Tijdens deze revalidatie bij Adelante in Hoensbroek ben ik in aanraking gekomen met mijn nieuwe passie, het handbiken. Inmiddels heeft dit zeer serieuze vormen aangenomen en ben ik door Adelante geselecteerd om deel te nemen aan de handbike battle in Oostenrijk in 2020. Het handbiken is voor mij een doel een uitdaging om mijn leven weer vorm te geven, een doel om vooruit te komen, om positief in het leven te staan.
Om mijn doel, mijn droom en wens waar te kunnen maken heb ik hulp nodig. Een nieuwe handbike, een bike die voor mij geadviseerd en geschikt is, kost ruwweg 11.000 euro. Hiervoor heb ik inmiddels een crowfunding opgestart, echter zou ik graag in contact komen met sponsoren die me op enige wijze zouden willen ondersteunen. Is er een mogelijkheid dat jullie hier in zouden kunnen helpen.

De crowfunding is te vinden op Geef.nl waar ik ook in mijn verhaal vertel wie ik ben, hoe het is ontstaan en wat mijn doelen zijn.
Als tegen prestatie draag ik graag de naam van sponsoren op kleding/fiets. Doe ik graag mijn verhaal, kom ik naar bedrijven toe om met mijn verhaal een inspiratie te kunnen zijn en te laten weten dat je ook met een handicap en 24 uur chronische pijn, heel goed kunt sporten, het belang van sporten en de positiviteit wat het je kan geven.

Hoop u zo in het heel kort een beeld te hebben kunnen geven wat mijn vraag en tegenprestatie zou kunnen zijn en hoor graag of en welke mogelijkheden er zijn.

Met vriendelijk groet,

Albrecht Ribbers

De Sittard Geleense Uitdaging is als stichting per 1-1-2023 gestopt.

Op zoek naar verbindende partijen in de regio die jouw stichting of vereniging verder kunnen helpen? Check dan ons online loket:

Hulpvragen van maatschappelijke organisaties kunnen online nog altijd geplaatst worden via het landelijke platform NU Vraag & aanbod: