Huisvesting

Het Sociaal Overleg is een Adviesorgaan van het Sittard-Geleense College van Burgemeester en Wethouders. Wij zijn, mogelijk met een nog op te richten goede doelen organisatie, op zoek naar een plek waar we kunnen vergaderen met een gezelschap van 6/20/30 personen en minstens 2 werkplekken kunnen inrichten. Een voormalige woning bv of winkelpand in een veilige omgeving, zou heel fijn zijn. Als tegenprestatie zijn wij graag bereid om in overleg, een van de bijeenkomsten van de Sittard-Geleense Uitdaging, op te vrolijken met heerlijke multi-culturele hapjes. Daarnaast hopen wij dat ook jullie als ondernemers op deze plek willen vergaderen. Een plek waar jullie op een laagdrempelige manier, in aanraking zullen komen met inwoners van onze gemeente, die een vorm van charitatieve hulp nodig hebben. Neemt u de uitdaging op?

De Sittard Geleense Uitdaging is als stichting per 1-1-2023 gestopt.

Op zoek naar verbindende partijen in de regio die jouw stichting of vereniging verder kunnen helpen? Check dan ons online loket:

Hulpvragen van maatschappelijke organisaties kunnen online nog altijd geplaatst worden via het landelijke platform NU Vraag & aanbod: