Cadeau voor de buurt

In 2020 bestaat onze buurvereniging ‘Haagzitterd op Dreef’ 20 jaar. Traditiegetrouw biedt de buurtvereniging bij elk lustrum een cadeau aan de wijk aan. In het verleden is dat onder andere aan mooie, betegelde zitbank voor wandelaars geweest of is er een jubileumboom geplant. Deze keer willen we de jeugd in de spotlight zetten middels de realisatie van een betonnen tafeltennistafel. De kosten voor aanschaf en plaatsing bedragen rond de 1800 Euro. We willen proberen middels sponsoring en fondsenwerving dit bedrag bij elkaar te sparen.

Als tegenprestatie kan een bedrijf in het kader van teambuilding aansluiten bij een van onze gezellige activiteiten die we organiseren zoals een spooktocht, een historische wandeling door de wijk of boerengolf in Haagzitterd. Tevens bezitten we over enkele tenten (formaat 6 x 3 en 10 x 5) die we eventueel kunnen plaatsen bij een bedrijf als daar een klein evenement / bedrijfsfeest is.

De Sittard Geleense Uitdaging is als stichting per 1-1-2023 gestopt.

Op zoek naar verbindende partijen in de regio die jouw stichting of vereniging verder kunnen helpen? Check dan ons online loket:

Hulpvragen van maatschappelijke organisaties kunnen online nog altijd geplaatst worden via het landelijke platform NU Vraag & aanbod: