Vraag is (gebruikte maar werkende) zonnepanelen voor op een (zee) container

Kort de vraag: Er is een werkgroep op de Schwienswei (allemaal vrijwilligers) die bezig is met verschillende activiteiten (rondleidingen, milieu educatie, schoonmaakacties en onderhoudswerkzaamheden. Ze hebben een container (zeecontainerformaat)ter beschikking gekregen die ze nu gebruiken voor opslag van materialen.
De gedachte is als zij via een ondernemer 1 of meerdere (gebruikte)zonnepanelen kunnen krijgen met wat er verder voor nodig is(met name voor verlichting en wellicht een koffie apparaat).
Zij willen dan een verzorgde rondleiding met een natuurgids/ historicus op de Schwienswei verzorgen voor bijvoorbeeld een personeelsactiviteit.
Werkgroep vrienden van de Schwienswei bestaan uit een vaste kern van 10 leden en bij de diverse activiteiten oplopend tot 25-40. Er is goed contact met de gemeente (wijkcoördinator François Mostard) francois.mostard@sittard-geleen.nl

De Sittard Geleense Uitdaging is als stichting per 1-1-2023 gestopt.

Op zoek naar verbindende partijen in de regio die jouw stichting of vereniging verder kunnen helpen? Check dan ons online loket:

Hulpvragen van maatschappelijke organisaties kunnen online nog altijd geplaatst worden via het landelijke platform NU Vraag & aanbod: