HUISkamer workshop over een onderwerp naar keuze

Stichting SLIMhuis staat als Triple Helix (Overheid, Onderwijs en Ondernemers) klaar voor alle ondernemende vragen. Niet alleen voor (en door) ondernemers, onderwijs en overheid maar met name via de Sittard-Geleense Uitdaging ook voor maatschappelijke organisaties. De M van SLIM staat namelijk voor Maatschappelijk betrokken ondernemen. Als SLIMhuis faciliteren we de Sittard-Geleense Uitdaging met onder meer huisvesting, kennis en kunde.

Wij bieden een workshop naar keuze aan waaraan tot maximaal 15 personen kunnen deelnemen. Een of meerdere SLIMhuis keypartners zullen invulling geven aan deze workshop. Het onderwerp wordt naar behoefte ingevuld en de workshop zal nog plaats vinden voor de zomervakanties.

Inruil vragen wij om ambassadeurs die samen met ons willen uitdragen waar het SLIMhuis voor staat. Uiteraard gaan we dat dan vooraf uitgebreid aan je vertellen!

De Sittard Geleense Uitdaging is als stichting per 1-1-2023 gestopt.

Op zoek naar verbindende partijen in de regio die jouw stichting of vereniging verder kunnen helpen? Check dan ons online loket:

Hulpvragen van maatschappelijke organisaties kunnen online nog altijd geplaatst worden via het landelijke platform NU Vraag & aanbod: