Wie zet de filmcrew van Levanto on Tour (LoT) in the picture met (o.a.) bedrukte, herkenbare outfits (bijv. bodywarmers, jacks, petjes, shirts)

Onze filmcrew Levanto on Tour (LoT) is sinds kort, in samenwerking met Inside/Out Media Consultancy uit Sittard, gestart met de productie van een Levanto TV Journaal; een maandelijks journaal in beeld en geluid voor alle medewerkers, vrijwilligers, cliÌÇnten en familie van LEVANTOgroep. Deelnemers zijn (met name jongere) cliÌÇnten met een GGZ problematiek, die bij Inside/Out praktijkervaring gaan opdoen (leren & werken) op gebied van film, redactie, multimedia, interviewen, montage, licht en geluid. In eerste instantie zijn de journaals bedoeld voor intern gebruik bij LEVANTOgroep, maar veel opgenomen items zullen daarnaast ook extern gedeeld worden (o.a. via web en social media). In de toekomst wil LoT ook producties gaan maken voor externe opdrachtgevers. Om in de toekomst als herkenbare crew op pad te kunnen gaan, is LoT o.a. op zoek naar bedrukte, herkenbare outfits (bijv. bodywarmers, jacks, petjes, shirts). Wie helpt om onze crew nog meer ‘in the picture’ te zetten?

De Sittard Geleense Uitdaging is als stichting per 1-1-2023 gestopt.

Op zoek naar verbindende partijen in de regio die jouw stichting of vereniging verder kunnen helpen? Check dan ons online loket:

Hulpvragen van maatschappelijke organisaties kunnen online nog altijd geplaatst worden via het landelijke platform NU Vraag & aanbod: