Hulp bij het opknappen van onze huiskamer/ontmoetingsruimte voor de inwoners van Einighausen

Sinds enkele maanden mogen we gebruik maken van de onderverdieping van de Pastorie in Einighausen. Hier hebben we sinds 2016 succesvolle ontmoetingen voor ouderen uit ons dorp: eten, koffie-uurtje op zondagmorgen, activiteiten etc.

Het doel van Stichting ZiE! is om ouderen zo lang als ze dat zelf willen en kunnen te ondersteunen bij het zo zelfstandig als mogelijk wonen in ons prachtige dorp.

Met het accepteren van de onderverdieping hebben we ook het onderhoud ervan op ons genomen.

De benedenverdieping van de Pastorie is uitgeleefd en aan een grote onderhoudsbeurt toe. De oude smerige vloerbedekking moet eruit en plaats maken voor laminaat, het loslatende behang moet verwijderd worden en opnieuw behangen/latexen, gordijnen vallen van ouderdom uit elkaar en moetend vernieuwd worden. In de keuken moet er een grote wasemkap (1.20m) boven het gasfornuis komen. De wc moet geschikt gemaakt worden voor gehandicapten.

In ons dorp wonen veel handen die ons willen helpen, maar in het verkrijgen van materialen kunnen we hulp gebruiken!

De Sittard Geleense Uitdaging is als stichting per 1-1-2023 gestopt.

Op zoek naar verbindende partijen in de regio die jouw stichting of vereniging verder kunnen helpen? Check dan ons online loket:

Hulpvragen van maatschappelijke organisaties kunnen online nog altijd geplaatst worden via het landelijke platform NU Vraag & aanbod: