1ste Sittard-Geleense Beursvloer, woensdag 19 april!

Op woensdag 19 april aanstaande, organiseert de Sittard-Geleense Uitdaging de 1ste Beursvloer in Sittard-Geleen. Een vloer waar de vragen over kennis, kunde en materialen van de maatschappelijke organisaties samenkomen met het aanbod van de ondernemers. Voor meer informatie over wat is nu precies een beursvloer, klik dan hier voor een voorbeeld filmpje van de Beursvloer in Roermond.

Fysiek samen – één ruimte – handel met gesloten beurzen – 1,5 uur lang. Doen jullie mee?

Vraag: ben jij lid van een Sittard-Geleense maatschappelijke organisatie en hebben jullie een vraag / behoefte, stel deze dan zelf rechtstreeks aan de ondernemers op de Beursvloer. Klik hier voor het indienen van een uw vraag.
Door het indienen van uw vraag is uw deelname aan de Beursvloer automatisch geregistreerd. U ontvangt uiterlijk 1 week voor de Beursvloer de resterende informatie.

Aanbod: bent u een Sittard-Geleense ondernemer en wilt u met uw aanbod meedoen op de Beursvloer, klik dan hier voor het indienen van uw aanbod.
Door het
indienen van uw aanbod is uw deelname aan de Beursvloer automatisch geregistreerd. U ontvangt uiterlijk 1 week voor de Beursvloer de resterende informatie.

Locatie: Rabobank Westelijke Mijnstreek, Bergerweg 45 te Sittard
Tijd: 15:30 – 19:00 uur

Vragen? Wij horen ze heel graag!

Tot ziens op de 1ste Sittard-Geleense Beursvloer op 19 april 2017.

 

De Sittard Geleense Uitdaging is als stichting per 1-1-2023 gestopt.

Op zoek naar verbindende partijen in de regio die jouw stichting of vereniging verder kunnen helpen? Check dan ons online loket:

Hulpvragen van maatschappelijke organisaties kunnen online nog altijd geplaatst worden via het landelijke platform NU Vraag & aanbod: