Het bestuur van de Sittard-Geleense Uitdaging
Sittards-Geleense-uitdaging-4

Freek Cuypers (Microz BV, 2e van links), Marcel van Pol (van Lansschot Bankiers, 3e van links), Irene Leentjes (Libra Recruitment, 1ste van links) en Anita Janssen (BPV Accountants, 4e van links) vormen het bestuur van de Sittard-Geleense Uitdaging.

Freek Cuypers fungeert als voorzitter van het bestuur. Vanuit zijn positie als directeur van Microz deelt hij zijn ervaring en kennis in het bestuur van de Sittard-Geleense Uitdaging. Microz: met de M van mensen! Meer informatie over Microz op www.microz.nl

Microz   &     Born_Zwart_Payoff_RGB


Marcel van Pol
neemt in het bestuur de rol van secretaris op zich. Hij ondersteunt de Sittard-Geleense Uitdaging vanuit zijn ervaring als bestuurslid van VV Sittard. Marcel is werkzaam bij Van Lanschot Bankiers.

Logo-vLanschot-2014-RGB

 

Onze penningmeester is Anita Janssen, in het dagelijks leven accountant bij BPV accountants en belastingadviseurs en daarmee de uitgelezen persoon voor het (mede) organiseren en controleren van de financiën van de stichting.

BPV_def_2_NW_logo_PAD

Met de deelname van Irene Leentjes, directeur van Libra Recruitment Group, kan het bestuur van de Sittard-Geleense Uitdaging rekenen op de kennis en ervaring van een echte professional in het maken van de juiste match.
Libra Recruitment